2010. november 14., vasárnap

Könyvajánló

Thirteen Reasons Why - Tizenhárom okom volt...
Írta: Jay Asher

Mikor Clay Jensen hazaér az iskolából, egy különös csomagot talál a verandán, amit neki címeztek. A csomagban néhány kazettára bukkan, amiket Hannah Baker - osztálytársa és titkos szerelme - készített, aki két héttel korábban öngyilkosságot követett el.

Hannah elmondja, hogy tizenhárom oka volt annak, hogy úgy döntött, véget vet az életének. Clay neve is szerepel a kazettákon. Ha meghallgatja a kazettákat, megtudja, miért. Clay egész éjszaka ide-oda bolyong a városban Hannah szavait hallgatva. Tanúja lesz a lány fájdalmának, és megtudja az igazságot saját magáról - az igazságot, amivel soha nem akart szembenézni.
Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet! Véleményem szerint nagyon jó, iszonyat jó!!! Ez lett a kedvenc könyvem!:) Olvassátok el!!!! Hogy őszinte legyek megértem Hannah döntését. Ahogy ezek az emberek viselkedtek vele... Egyszerűen undorító. Nem csodálom, hogy szegény lány teljesen összetört. Persze, ha nagyon akarta volna, jobbra fordulhatott volna az élete, de ő feladta. Nem akart tovább küzdeni és ez lett a vége. Igaz meghalt, de úgy hiszem, hogy ő győzött! Akik tönkre tették az ő életét, most azoknak az élete tart a szakadék felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése